skip to Main Content
Chili Sin Carne

Suroviny (4 osoby)

400 g Naturli Mleté

250g konzerva fazule

500g konzerva pasírovaných alebo krájaných paradajok

½ čerstvá paprička (pálivosť podľa chuti)

Koreniny: chilli mleté, rasca mletá, korenie, soľ

1 malá hrsť čerstvého petržlenu alebo bazalky

1 strúčik cesnaku

2 šálky rastlinnej smotany

Príloha: špagety, varená ryža alebo chlieb

 

Postup

Naturli Mleté položte panvicu, na rozpálený olej. Pridajte koreniny: chilli mleté, rascu, korenie, soľ. Opražte na miernom ohni 7-10 min.

Pridajte nakrájané čerstvé chilli papričky, fazuľu (nezabudnite najskôr vyliať vodu z fazule) a paradajky. Nechajte variť.

Podávajte so špagetami alebo ryžou. Dochuťte nakrájanými čerstvými bylinkami.

Back To Top