skip to Main Content
Cheeseburger

Suroviny

4ks hamburgerových žemlí | 50 g červenej cibule | 200 g Naturli Mleté | 50 g  vegánsky syr alebo Cheddar  | korenie | soľ

Dressing

2 lyžice kremžskej horčice | 4 lyžice majonézy (vegánskej) | 10ks nakrájanej kyslej uhorky | 1 lyžička kapary

Postup

Vytvorte z Naturli Mleté hamburgerové placky a ochuťte korením a soľou (použiť môžete tiež hotový Naturli Burger, ktorý je ochutený). Opečte hamburgerové placky na oboch stranách, pri miernom ohni 5 minút z každej strany. Položte syr na hamburgerové placky 4 minúty pred koncom opekania.

Žemle rozrežte na polovice a ohrejte na panvici alebo v rúre (100°C / 2-3min.) – budú teplé a chrumkavé.

Jedinou náplňou tohto cheeseburgera je červená cibuľa, ktorá sa musí iba ošúpať a nakrájať na tenké plátky.

Na prípravu dressingu stačí zmiešať všetky ingrediencie spolu do misky a voilà, máte hotovo! Na záver už zostáva len „zložiť“ hamburger do požadovanej podoby, podľa chuti. Prajeme dobrú chuť !

Back To Top