skip to Main Content
Boloňské Špagety

Suroviny:

400 g špagety | 400g Naturli Mleté | olivový olej | 1 nakrájaná cibuľa | 1 strúčik cesnaku | 1 dcl červené víno | 500 g paradajok | 3 lyžice paradajkového pretlaku | čerstvá bazalka | soľ | korenie | 50 – 100 g nastrúhaného vegánskeho parmezánu

Postup:

Špagety uvarte podľa pokynov na obale. Opražte cibuľu a cesnak na oleji a pridajte Naturli Mleté. Smažte 7 min. na miernom ohni. Pridajte červené víno a nechajte ho zovrieť. Pridajte nakrájané paradajky a zmiešané s paradajkovým pretlakom. Nechajte omáčku variť pri miernom ohni približne 10 minút. Ochuťte soľou a korením.

Podávajte so špagetami, s čerstvou bazalkou a vegánskym parmezánom.

Back To Top